Parker Mobile Technology Center

Parker Mobile Technology Center


Ett Mobile Technology Center från Parker är inriktat på konstruktion och byggnation av Parkers mobila riktningsventiler och styrsystemet IQAN. Raden av applikationer är lång, allt från mindre skogsmaskiner till lastbilspåbyggnader för olika verksamheter. Hydraulkompaniet är en av två Parker-distributörer som är Mobile Technology Centers.

 

”Med Parkers heltäckande program med mobilhydraulik och styrsystem och vår egen erfarenhet om vad som är viktigt för att våra kunder skall lyckas är jag övertygad om att vi kommer att uppfattas som en pålitlig partner. I kombination med Parkers breda sortiment och våra egenutvecklade produkter och tekniska lösningar kan vi erbjuda kunderna en bra helhetslösning gällande totalekonomi, funktionssäkerhet och prestanda.” säger Niklas Anens på Hydraulkompaniet.

 

Vad är ett Parker Mobile Technology Center?


Detta innebär att vi kan serva Parkers mindre och mellanstora kunder med kompletta system med hydraulventilerhydraulpumpar och hydraulmotorer samt tillhörande komponenter som elektroniska styrsystem, slangar, kopplingar och filter. Utöver detta har vi ett bredd sortiment av slangar och kopplingar, filter för bränsle, olja och luft samt naturligtvis Parkers pumpar, riktningsventiler och styrsystem.

 

Hydraulkompaniet har lång och gedigen kunskap inom hydraulik med inriktning på mobila applikationer och system samt lokalt lager och butik för enkel och snabb försörjning av system för dina behov. Beställ enkelt i vår webbshop eller kontakta oss så skickar vi produkterna direkt till er.

 

Läs om om detta på Parkers hemsida